Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane jedan. kako bi zene plivale .. Sise bi im zapinjale :D:D:D
ja ne mislim tako i glupo je porediti zivotinje sa plivacima nisu zivotinje tehnicki evoluirale i dobile patike da bi brze trcale XD ja mislim da fina treba dodijeliti obicne kupace i cale a sve ostalo ukinuti pa da vidimo onda ko je najbolji
Jbt kake veze ima sto je odijelo usavrseno, to je isto dio evolucije tehnicki napredak, isto kao i sto zivotinje evoluiraju u smislu da se adaptiraju da su bolje brze jace da bi postigle svoj cilj, ulovile plijen, jele i zadovoljile svoju glad. Kao i to i ovo je jedno evolutivno otkrice i sta sad treba? Da svi plivaci plivaju u pamucnim kupacim koje odredi FINA? Pa da tako budu \"relevantniji\" plivaci. Sve sami pametnjakovici.