Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sramote refleksno sam izasao iz clanka :)
Reko Rodrigez posle meca : "Bosnan fight se zove turnir, Bosnian mi sudi, Bosnian mi protivnik, svi oko mene Bosnian i jos me sjebu u Bosnia"
Hajd sto obruka sebe, obruka i nas kao naciju!!! Sav se najezi majke mi...A najjace je to, da mu je onaj papak kao neki idol :D hahahah aj boze sacuvaj nas od takvih budala
Pogled Denisa koji govori : Sviraj kraj vidis da sam ga udario malkice
i dodao:..."sviraj dok nije ustao,a onda tesko meni..."
das majmunu da sudi mec.. i eto ! Neka dobro zapisu dan kada je dosao neki poznatiji borac.
NjV obaviješten da Jezuiti i dr. neprijatelji Bosne namjeravaju zloupotrijebiti sutrašnji navodno nekontrolirani (za Evropsku svemirsku agenciju PRVI nekontrolirani od 1987!) pad satelita GOCE, za koji se zna da mu je zadnjim preletom Zemlje zahvaćena "slučajno" praktično cijela Bosna i da mu zvanična računata projektovana orbita "slučajno" završava baš na potezu - Bosna-Libija!; podsjeća da je ova informacija utoliko vjerovatnija ako se zna da se praktično svaki satelit može uz neznatne troškove kontrolirano navesti da padne u okeane (preko 70% površine Planete) što je praksa već 25 godina, a eto sad se nama poslovično "naklonjeni" zapadnoevropljani dosjetili pustiti jedan satelit da onako tresne od Zemlju, "za raju"...; Zadnji preleti GOCE satelita preko Bosne, "oko" vremena pada (UTC): Ned, 10/11/2013 07:06:47-07:11:40 Ned, 10/11/2013 08:33:37-08:38:28 Ned, 10/11/2013 18:24:30-18:29:48 Ned, 10/11/2013 19:51:51-19:56:02 Pon, 11/11/2013 07:52:42-07:58:33 http://is.gd/sW9lTx
Izvini Ricco,moram da kažem,nisam ti dorast'o-mor'o sam da slažem Da nisi počeo opasno da me tabaš,do ovoga ne bi došlo-to da znaš... Izvini brate na šup.čkoj pobjedi,tvoj srednji prst mi u glavi ne blijedi.. Bolji si bio al' nisi odavde,papak,zato si jarane i ostao-kratak.. Putuj Ricco-svaka ti dala,morao sam..pojela bi me Mahala ;)
Tigar iz kladnja, ZP je uvjek bilo vidovito :-) http://www.youtube.com/watch?v=yGJMxjnS1cQ
koji si ti maj. mun...
ZIJO POLJO NOVOG STOLJEĆA
Felix Sturm!!
Jedini gori meč od ovog je onaj poslije rata kad se Zijo Poljo borio protiv onog crnca iz Holandije, nakon što je Zijo izgubio meč isti je pobijedio.
http://www.youtube.com/watch?v=8YoV2rIx2Ys http://www.youtube.com/watch?v=zdHWsmGIT_Y
ne mogu samo prezaliti sto cro cop nije pristao na borbu protiv ovoga prasica stojanceta,,da napravi cvarke od njega ,preive je tip umisljen da je neki borac ustvari tek cisti prosjek ,a zna se ko je cro cop jedan veliki dingospo bio i ostao ,on kada je zario i palio po K1 japanes pride ,ovaj je jeo cevape i gledao legendu kako razvaljuje.
ama i cro cop je postao lezeci policajac... ispuho je on davno i zao mi je sto poslije osvojenog turnira nije okacio rukavice o klin i otisao kao jedan od najvecih...
mrs picko jedna balava ,svome prijatelju ,da sinoc nisi prekinuo mec na onakav pogled prasica stojinica ubio bi stojkan u tebi sve zivo,desni je platio ovakav scenariji da se na najmanju ozvbiljniju situaciju koja ide na njeg.ruku bude mec prekinut i dosudjena mu pobjeda.
80 godište, sarajlija, nema šanse da ne znaš gdje je Cheers... bujrum gnjido pa to reci "debelom" Denisu, imaš od mene troškove sahrane.
pogledao sam borbu, iskusnom sudiji treba oduzeti licencu, ponoviti borbu i eto...
http://www.x-choke.com/smijurija-pobjednika-denisa-stojnica-zavrsena-bruka-za-bih-video/
Vecina ljudi nema pojma sto komentarise. Denis i ismar i svi ovi ucesnici su super momci. Samo sto ko kod ovo krene gledati tolazi sa tonu predrasuda. Bilo koja fudbalska liga na balkanu izgleda primitivinje od ovog sinoc, fudbaleri su 100% nepismeniji od boraca. Odradite jedan trening BJJ ili procitajte neso o tome pa cete vidjeti jeste li pametni kolko mislite. Inace u UFC-e mnoge borbe su proglasene skandaloznim jer su prekinute prije vremena. Ali malo ko zna da postoji momenat kad borac izgubi svijest i cim sudija prekine i protivnik ga pusti on odmah dodje sebi. To se desili Velaskezu, Miru, Fedoru ... Po meni Ismar je donio pravednu odluku, samo je citava organizacija pokleknula pred velicinom RIca Rodirigeza.
Boze sačuvaj.... I pitaju se zašto Amer nije htio da se vrati u ring! Pa niko normalan se na bi vratio na nastavak onakog suđenja. Bljak. Pokvariše utisak našeg Denisa!
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA