Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Arnaute!!!
Ovom bratu su drobili u kadu kad je bio mali.... :)
I to za marendu
Um caruje,snaga klade valja.... Da li ovaj zna za to?! 😝😜
subhanala ovaj se ubijo za grmecke koride
ogroman je, pitaj Boga kak mu cura ili zena ili ljubavnica izgleda?
Manja od makovog zrna :D
Bas, ne zelim ni znati koliko je bolan njegov udarac... Hahaha taj kad subekne nema me vise
Svašta se danas zove sportom! Samo kad vidim koliko ovakvi moroni imaju "like-ova" na ono što rade dođe mi da se preselim u Sudan, i to Južni! Ovakvi pucaju, ovakvi ti u gradu svašta dobace, ako se držneš da ih pošalješ gdje im je mjesto dobiješ metak u čelo. Ovakvi bolidi nam ubijalu djecu od 20 godina i ovakve da bodrimo?? Ma gonite se u pećine iz kojih ste izgmizali!
Ovo debelo krme nema veze sa sportom niti seponasa kao sportista, vjerovatno mu steroidi pojeli mozak. Udarao dijecu po teretani u Importanne-u a ima i pit-bulla na steroidima koji nikad brnjicu ne nosi. Ne znam sto promovisete ove antisportiste koji niti se ponasaju sportski niti imaju veze sa sportom.
A gledaj mu teretane, nemos vrata cestito otvorit
Dorucak: burek-benzin Rucak: pire-benzin Vecera: samo benzin ...svaka cast, samo naprijed...puno uspjeha sa sto manje povreda!
Čoveče kao stena je, izgleda kao ono čudo iz Borbe Prijestolja KLADA.hr
Bježi ba adine nemoj da te slomim...
Nek je sa srećom a vala mašala vidi kolki je ko da ga je obad izujed'o.
ovaj za dorucak pojede 30 jaja 😄
zamisli ovaj te potapše po ramenu
hahahaha zakucavanje
Ne moze kod nas bez ocam" ja ga tuko u osnovnoj i taa ce on. Bagro primitivna,decko je nas jedini kandidat na internacionalnom takmicenju.Svaka cast i puna podrska od mene.
Ovo nije takmičenje najjačih ljudi na svijetu nego takmičenje najvećih budala na svijetu.
Tesko da ce tebi titulu uzeti...
Delavesta majstore