Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo sramota ovo je ponos a ovi sto pisu bolje da to ne rade. Za Bosnu i Hercegovinu je veliki uspjeh ucestvovati u bilo kojem sportu koji nije sjedeci pa makar bili i zadnji. Naprijed BIH!!!!!!!!!!!
Opisuje samo koliki si idiot. Nista vise. Ovo je najveci rezultat koji je nasa reprezentacija ostvarila IKAD na svjetskom prvenstvu. Svaka vam cast na borbi koju ste pruzili s obzirom u kakvim uslovima trenirate i kakvi idioti vas podrzavaju, kao ovaj iznad sto je komentarisao. PONOSNI SMO NA VAS!!!
mislim da moj nick dovoljno opisuje ovo.