Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deny bolje ti je spremi se za piriju .on stalno pusta numeru od zeljka sasica: metak ne boli
Guzio ti je zehru pirija i tvoju majku.bosanskii sine budi malo kulturan i realan.spomenuces me
@BosanskiiSiin jel stvarno mislis da ce neko da povjeruje da je Denis dosao ovdje da ravna racune sa pacenicima! Ti i nargila ste jedan te isti!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
..hrabro i odlučno, ali onaj Silva samo nije još svoju mater istuk'o😂😂😂😂😂sretno momak..
prije deset godina denis je mogao ladno nastupat u UFCu, jeste ispao iz njeg na glupav nacini ali da se potrudio mogao s ebrzo vratiti, ok razumijem ga posvetio se ugostiteljstvu, ali trebao je onda bataliti ove smijesne kategorije i trenirat samo radi sebe i forme
@Nemeisis- a, izvini momak, ja sam malo u transu i ako ti nije mrsko reći, šta je tema 😂😂😂😂😂😂
(ne) ljudi da li ste gledali film the legends? Film o dva brata koji su vladali Londonom, podsjeca me na Denisa i Dadu u Sarajevu :) Ako niste, obavezno pogledajte!
Usput, ako planirate negativno srati ovdje, molim vas odite do jednog od njihovih kafica, restorana itd. ili kada bude skupstina gradskog vijeca, pa im se u lice iskomentarisite :)
@Rajko.iz.Krusevca Pa ako mu ode psovati majku i oca u lice, neka ga polomi i ja bih! Medjutim, ako imaju nesto protiv covjeka neka odu pa se izjasne a ne ovdje kriju se pickice a siguran sam da odu na kafu kod njega, tapsu ga i traze selfie!
Koliko pacenika na jednom mjestu, uzas! Mozete vi Denisu dupe da poljubite! On fura a dalje a vi serite po netu :)
to uzoru nas, nek si im rekao
Kad politicar nesto obeca to ti je tako!
Ovog Silvu nema ko nije istuko u zadnje dvije godine, ne znam otkud im da ima samo 7 poraza.
možda ih ima više da se tako zovu??
Sretno, Sarajlija.
Nadam se da će fasovati dobre batine !
Jsa sam izbjeglica iz istočne Bosne i nekako Sarajevo ne osjećam svojim. Jebo li te tvoj otac Zdravko ! Koga to ti foliraš?
pa nemoras ga osjecati svojim.. kad nisi ni zivjela u Sarajevu..
sigurica na silvu