Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čemu je problem sa pojedincima kad na ovakvu vijest pominju Bošnjake ? Ljudi, oboljeli ste, ne umijete više ni da uživate u sportu i u životu. Isto važi za one koji u svakoj vijesti pominju "Vlahe" i sl..
dobar dio komentara je pisan od strane par maloljetnika registrovanih sa vise korisnickih imena, plus sto koriste skriptu za lajkovanje komentara tako da izgleda da imaju podrsku ogromne vecine posjetilaca
@akademikgradjanin ja mislim da su balije prosto takva gofna od ljudi, a ne neki klinjo pojedinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje srbija nego spanija... Čestitke,.. Ekstremisti kod mene ne piju vode
Prosto je nevjerovatno da je vaterpolo u 🇧🇦 koja je smjestena izmedju 🇷🇸🇭🇷🇲🇪, na ovakom niskom nivou.Ista rasa, genetski cod, temperament...ne kontam.
sta ove Turulje brbljaju nesto o sportu? njima je domet biti Turulje.
cestitke komsijama :)
bravo delfini 🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬
Nikad čuo za ovan sport
pa normalno da nisi cuo kad nije sjedeca odbojka.
Eeeeeeeee ovo je apsolutna dominacija !!!
Do samog rata, trenirao sam u VK Bosna. Onda je uslijedila duuuuga pauza. Prije mjesec dana, u Turskoj, odigrao sam 1-2 tekme sa nekim Australcima. Još me leđa bole i pord primljenih injekcija. Ko ne razumije značaj ovog sporta i osvajanje medalje u istom, nek se hvata sjedećih razbibriga.
Svaka cast na pobjedi prvi put gledam vatrepol ali ljudi imaju pluca svaka im cast👏👏👏💪💪💪💪
e tako se to radi - kratko ali yebitacno
Čestitke
čestitam, baš me raduje
Samo u Zrenjaninu ima vise bazena, nego u cijeloj FBIH / na pitanje kako ? Pravite bazene i Bosna ce se naci u vrhu. Cestitke Srbiji i Srbima na pobjedi u finalu EP. Najbolji ste.
Eh ovo se zove dominacija. Čestitke komsijama!!
ovaj vaterpolo igraju samo 6 reprezentacija u cijelom svijetu koga to više zanima sigurno eskime
@kramorh pa nije bas 6.zadnjih 7,8g srbija dominara ali otkad pamtim od sredine devedesetih,jedno vreme su spanci,italijani,nemci bili jaki a madjari nedodirljivi.danas italija ima bolji tim od madjara.pa rusi su uvek tu,mada nemaju rezultete godinama.hrvati,grcka uvek ima solidnu reprezentaciju.rumuni su solidni.cak i makedonci su pre 5,6g pokupovali 7,8 srba i napravili reprezentaciju.mala zemlja,gleda da se afirmise na svaki moguci nacin ali taj mkd vaterpolo projekat je propao.
@mulalicmustafa i vaterpolo je olimpijski sport.samim tim,daleko da je nevazan i nebitan.naravno nije ni blizu popularan kao neki drugi sportovi,manje su pare u igri ali kad se sabiraju medalje sa olimpijade,to zlato se isto racuna ko i onome sto je pretrcao 100m za 9,68 sekundi ili bacio koplje 232 metra.a srbija kad krene na olimpijadu,vec jednu medalju ima osvojenu.toliko su nasi vaterpolisti mocni.
Srbiji ne može niko parirati u vaterpolu trenutno. Zasluženi prvaci.