Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kroz sport sam.upoznao i upoznajem ljidine samo takve, za pozeliti. ali isto tako i idiote da vas Bog sacuva
Klix, jeli vas imalo stid što niste objavili sramotnu izjavu Anela Hadžića, mladog patriote guzbalera. "Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koja poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek" Reče Anel Hadžić. Pa jeli stid bošnjake izjava javne ličnosti. N/FS BiH će šutnjom pokazati da nije.
anelu se babu rodio u jugoslaviji, izjasnjavao se kao jugosalven. sto je onda bio protiv te jugoslavije kasnije? I odakle njemu pravo da vrijedja cjeli narod zbog sacice od 20ak ljudi koja je uzvikivala, ocemo mi vas sve zvat talibani jer ima stotine bosanaca muslimana i sada u siriji. Svako malo clanak, gdje moja munira otisla sa novim muzem, 17 puta se preudala izrodila 10 crnaca i sad bi se vratila.
@sefika007 sve sto mogu reci tebi je procitaj povelju kulina bana. "U ime oca i sina i duha svetoga".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)