Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostani djubre do kraja
Kucka i ljankase prava.
kakva urva...
Klasična iskompleksirana kučka . Da vidimo baš da li će biti kažnjena zbog ovog ne pružanja ruke , fair play brate , budi profesionalac u svom poslu , privatne probleme ostavi za poslije.
Sa zenama problem, bez njih jos veci..
nidze veze...
Ko te pita za misljenje..
Lako je biti đubre kada je kompletan zakonodavni sistem na tvojoj strani, kada dijete tebi po automatizmu pripadne iako si finansijski nesposobniji roditelj, kada te mediji štite od bilo kakvih posljedica nesportskog ponašanja kao ovog odbijanja pružanja ruke. Baš kao dijete od 10 godina kada se osili jer ima starijeg brata, tako se i ovakve danas ponašaju jer ih kompletno pi*kopaćeničko društvo štiti od odgovornosti za svoje debilno ponašanje.
amaterka prava
Kalastura ne zna za fair play.
a tvoja sestra,kcerka?pamet u glavu jarane😉
sve su one kuje
a šta ti je sa mamom?