Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna iz sumnjivog penala u 90toj
Kao što je sarajevo dobio prošlo kolo protiv širokog?
Točno da čovjek ne prati ligu 15god po ovim komentarima bi rekao svi pošteni a samo zrinjski kupuje vara laže itd. Tko god je bio prvak ovi ostali reknu lopov, namjestio, ukro, prevario. Puno bi bolje bilo da svak očisti svoj prag pa nek onda gleda u tuđi, ili ko je bez grijeha nek prvi baci kamen.
Bit će nam jako teško na Širokom Brijegu, jer oni gaje ozbiljne ambicije nakon pobjede na Koševu. Nama pak ništa ne preostaje nego da idemo na pobjedu", najavio je Slišković ustvardivši da su ove dvije ekipe igrački podjednake. cuj nakon pobjede na koševu ,mislite "nerijesenog" ishoda
Jebote šta je Sarajevo sebi dozvolilo,da Slišković priča o nekakvom poštenju.Pa ovi iz Širokog ima sami sebi da golove zabijaju.Ali nije niko nama kriv kada nismo bili u stanju da pobjedimo Krupu i da odigramo barem neriješeno protiv Zrinjskog.Ovako ukoliko ne pobijedimo Slobodu,u šta sumnjam od titule nema ništa.
SARAJEVO ŠAMPION!!!
titula prvaka premijer lige vrijedi isto kao titula u 6-toj njemačkoj. takmičenje u rangu jednog ništa. postade mali trener od velikog igrača.
Bit ce svinjski k...c sampion,k...c sampion...
Maj tim bikoz, is veri gud d frst tajm
Naucio si kupovat,smradu jedan....
@zule stanite pred ogledalo pa nesto reci
Za vikend zadnja sansa za Slobodu da uhvati vlak za Europu🇪🇺🚄
I think the rezultat is good ali we igrali lose
Ne vrijeđaj nam inteligenciju Baka, *ebo te Bandić, da je pravde bili bi izbačeni ko Juventus