Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve cestitke...nek bude i ta olimpiska...
@lik5 ....bit ce bolje....bit ce....
@puJ-do ....hrvatski ne postoji...taj jezik je izmislio tito i krleza.....sve sto je stokavsko narjecje je srbsko....hrvati su kajkavci mada kajkavci nemaju jezik jer su se uglavnom sluzili germanizmima i madjarskim....iz prostog razloga jer su bili njihove sluge...isto kao i bosnjaci.....bosli na balkan i kao srbske sluge naravno da su se poceli koristiti srbskim jezikom
Svaka čast komšije. Volio bih da mi Bosanci znamo plivati.
pujdo osvojili smo zlato u fudbalu prosle godine
U koliko se ono drzava igra vaterpolo?
@JureFranceticu u hrvatskoj se igra ali jako loš ;-).
@alexa@alexa @alexa@alexa ...Pa nista, ukinut cemo ga, da imate manju konkurenciju. Poslije toga da budete i najgori dobit cete broncu, :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaterpolo igraju tri bivse jugoslovenske republike i Madjari. Svi ostali su se time prestali ozbiljno baviti. Na zalost, ali tako je.
@Napaćenko, svi znaju Da je Dzeko iz BiH. Kazi ime nekog vaterpoliste, niko nece znati ni za njega ni za zemlju iz koje je. Jednostavno je.
tokom evolucije... srbi su prvi izašli iz vode...
a kad je trebalo preći sa čimpanze na čovjeka, kolektivno nisu htjeli...lokalni međed iz šume ih moro ubjeđivat
na kraju su pristali, ali sa veeelikim zakašnjenjem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Popularnija je sjedeca odbojka od ovog glupog sporta... Koga jos ovo zanima ... Nit znam sta se odrzava nit gdje se odrzava a vec kraj :))
to jedino imate , i mi smo vam i sastavljali reprezentaciju..
@todor.tudor nemoj da se o nikovima raspravljamo nemoj molim te hahah a mozda moj nik najbolje i govori o tome ko sta i kako... Hebo te nik i turksa i balkan i rusija ...ja ti nisam jedan od opterecenih balkanaca glupostima...samo kazem taj sport je i dalje glup i niko ga ne prati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos jedna dominacija srpskog sporta. nit manje zemlje nit vecih i uspesnijih sportista. svaka cast majstoriiii
@Atomac13th A dobro da ste vi sve veci i veci. je li vam tesno na 23% a?
Čestitke komšijama!!!!!Samo naprijed!!!
Ne slavi se samo na ulicaama Srpske prestonice, slavi se i na ulicamaa Srpske Atine (Novi Sad).
Srpska Sparta http://oi66.tinypic.com/wa4th2.jpg
Ovako bracuske cestitaju http://oi63.tinypic.com/200blm0.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se narod veseli, i nek slavi pobjede, u tom ne moze biti nista lose. Cestitam jos jednom komsijama, Srbiji :)
neznam zašto se bosanski pravoslavci raduju toliko o uspjehu susjedne države u sportu, mislim stvarno al ono baš stvarno, opet čestitke susjedima a ovim našim pravoslavcima poručujem da su u istim govnima kao i mi. Hvala ljepa na razumu...
Zato sto su Srbi koji zive u Republici Srpskoj
Varaga900 Bratac sta oni znaju sta je nacionalnost, pa jel treba da nabrajam kroz istoriju kao su se sve zvali. Ja im kazem lepo da uzmu sluzbeni list iz 1993 14 mart, nedelja...Pa da procitaju ustav koji su doneli i videce sta su bili i kojim su jezikom pricali, a taj ustav su sami doneli.
Idemo do zvezda, idemo do trona, idemo do zlata, Napred Srbijo Napred Srbijo...
A gdje su to igrali? Nikad cula za to takmicenje
Niko u regionu nije čuo za EP u košarci U16 dok pajseri iz Mravinjaka 23,7% nisu dočekali osnovce ispred "vječne vatre". Mrš bre!
mirna Pogledaj i onda reci sta je uspeh jedne sportske nacije, a samo je iz prosle godine.. Uzivaj, a mozda ti nece lako pasti. Sve zavisi kako ga uzmes :-] https://www.youtube.com/watch?v=LXLF5zWp9eI
sta me briga
Genocidni pecat isramota Europe u savremenoj historij. RS i Srbija
ju ju jado sta si zapenio, obrisi se preko zvala.
Nebeski balkon i Nebeski narod!