Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noriaki Kasai je jos razlog zasto pratim taj sport. Na ove nove momke nemogu da se naviknem....
Da se nadovežem na svoj komentar, nevezano za Prevca. Da li je iko ikad čuo da je neko, npr napustio neku funkciju u BiH fudbalu. Ja mislim da nije ni delegat u 2 kantonalnoj. Što bi kad naplati ko plastični hirurg, ako zažmiri naravno. A fudbal je počeo kao sirotinjski sport za raju, radničku klasu. Bogati nam uzeli sve ,pamet, rad, revolucije, a sad uzimaju i posloviceu hljeba i igara.
Veliki sportaš u jednom hrabrom i relativno gledanom sportu , pomeo konkurenciju i zaradio svega nešto preko 200 hiljada eura. Fudbal jeste za široke mase al malo brate čovjek prvi u svijetu. Da je pišanje uz vjetar šampionu bi trebalo više dati.
Blago ostalim drzavama iz regiona. Svi imaju bar nekog pojedinca ili ekipu koji ostvaruju vrhunske, svjetske rezultate, a mi nista. Jedino Amel Tuka sto ima veliki uspjeh i to je to.
Svaka cast momcino, ja bi bio jos srtniji zbog tvog uspjeha da si kojim slucajm bosanac.
Nesto nisam siguran,nedavno sam bio u SL i gotovo sve konobarice su iz BIH,a i one za poslovnu pratnju.Mozda je nekad bilo drugacije
@Herodot hahaah,dobar si..ko ne zna vic rekao bi da lupas gluposti..ajd procitaj malo to sto si napisao,imal smisla??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)