Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Ahonen je svoju prvu pobjedu ostvario nakon ponavljanja,njega su jedinog vratili da ponovo skace i na kraju je pobijedio.Ranije su sudije lakse davale dvadesetke,danas je skoro i nemoguce dobit 5x20 jer da bi dobio visoku ocjenu moras daleko da skocis a tamo je malo teze napravit telemark.Za savrsen (ali malo kraci skok) na kalkulacionu tecku mozes max 18 da dobijes
@sky prosjecni?? ne bih rekao, vecinu rekorda skakaonica su postigli ovi sad skakaci. Slabo da je jos koji rekord ostao od ovih starijih. Po mom misljenju a i po rezultatima ova nova generacija je puno bolja. Schlierenzauer ima 30-40 podjeda u svjeskom kupuj, na list je 3 po pobjedama svih vremena... a tek mu je 21 godina to sve govori.
@opp BRAVO oojjjjj Funaki !!! pa jos uvijek se nije pojavio stilista kao sto je on ,fenomen.... Takodje ostale ne treba pomijnati. Ovi sad prosjecni.
Funaki ,Ahonnen, Harada, Hanavald, Malysz, Kranjec, Peterka, Goldberger,Schmitt ..... tad je bilo puno interesantnije
Kako god, ovaj Šlidenzauer je vec sad jedan od najvecih.
Austrijanci bili losi u prvoj seriji pa namjerno ponistili seriju zbog losih vremenskih uslova.
Pobjednik i jos neki favoriti ispali u prvoj seriji, pa ponove seriju.
mogu u skokovima al u skijanju su oslabili