Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curo, svaka ti čast... Ovako to rade veliki ... ! ! !
@PureIsIam naglabas nam se osunecenih
@PureIsIam .... Tvoji glupi komentari se svakako ne računaju pa s toga možeš razglabat koliko hoćeš, šta hoćeš i koliko hoćeš ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zauvjek ćeš ostati u srcima onih koji vole skijanje !!!
Sta joj dodje ona glumica Jynx Maze?
Svaka chast. Ovakav oprostaj jos nisam vidio.
Kol'ka je temperatura na ovom skijalistu, jeste li i ovdje kukali kako je hladno? Ili je odjednom niska temperatura pozeljna kad je sport u pitanju :-D Pichke
Tina Maze je bila dobra skijasica, na jedan neobican nacin se oprostila od skijanja. Valjda bi Cro COP trebao da vidi kako se to radi, da neki spektakl spremi, a ne preko dnevnika.
Moze lajk, raja? https://m.facebook.com/marineofficialpage
Uhh TINA MAZE zvuci kao opaka porno glumica;):)
tako to rade OSTVARENI ljudi, i rahmetli Predajednik je mogao biti na vlasti i vladati do psljednjeg daha, al nije, kad je dao sve od sebe i uz Allahovu pomoć i određenje sačuvao našu Bosnu i Hercegovinu od domaćih , komšijskih i bjelosvjetskih vukova fino se povukao i na miru napustio ovaj svijet.
Gospodin se ne postaje nego rađa
dobra ckapi...
klix sta si se usutio vijest o prinovi pet dana praznika
K R A LJ I CA :-)
Simpaticna je skroz ❤
Sad mirno uzivaj u zivotu sa porodicom, karijera na zavidnom nivou..sve naj
svaka cast. legendarno.