Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog tada naseg primoz ulage ja sam mnogo puta premjerio duzinu, sirinu kao i tvrdocu ledine na koju smo skakali.. al eto nisam bio prvi al sam u selu bio u vrhu. :))
Kakav stravican pad, sletio je kako treba, poslije mu se skije ukrstile kad je vec sletio, nista to nije, ne pravite muhu od slona...
...slona od muhe, naravno, lapsus...
jbmo majku u p...ku ko je napisao naslov
svakim sportom se moze covijek rekreativno baviti,samo ovim ne moze jer stvarno trebas imati m...a za ovako nesto
Eto STRAVICAN pad... Slazi i prenapusi samo da bi dobili klik
bitno je da nema tezih povreda...ipak je tesko ocekivat da ce nastupit na SP
moras imati avanturisticki duh za ovaj sport...uvijek je rizik, mala greska i ostanes u najboljem slucaju invalid..ne, hvala!
Pozdrav, ovo je informirati širu javnost da je gđa Blagoslov je privatni zajam zajmodavac iz kuće (Quicken Loans Int'l), koji je otvorio financijsku priliku za sve one koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, društvo s i tvrtki pod uvjetima i jasno i understa ndable. Kontaktirajte nas već danas putem e-maila na: ([email protected])
Nije bas toliko strasno koliko ste napucali naslov, bice on dobro...
Mislim da je ovo najgluplji sport koji postoji.
Karate i ona kineska mac sranja..bocanje...glupi americki sportovi...a ti spominjes ovo...ma daj...
Ko kruška
Koji kuratz skace kad ne zna letit :-)
Ako vise ne bude mogao skakati...uvijek moze heklati...sta ga briga...