|

Slalomom za dječake i djevojčice završen 10. Kup Srebrna lisica na Bjelašnici

Slalomom za dječake i djevojčice završen 10. Kup Srebrna lisica na Bjelašnici
8
Klix.ba
12.3.2017. u 16:04
0
komentara
8

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Na Bjelašnici je danas svečanim proglašenjem pobjednika završeno takmičenje u alpskoj skijaškoj disciplini slalom 10. Kupa Srebrna lisica, a koje je organizirano u okviru zvaničnog kalendara takmičenja Skijaškog saveza BiH.
Učešće u takmičenju u disciplini slalom su uzeli dječaci i djevojčice u dobi 12, 14 i 16 godina.

Prvo mjesto u discipline slalom osvojili su dječaci i djevojčice u sljedećim kategorijama: Isidora Jugović i Tarik Zuhrić u dobi 12 godina, Ajna Didović i Daut Hamidović u dobi 14 godina, Aiša Kantardžić i Kemal Karić u dobi 16 godina.

Za vrijeme održavanja takmičenja na Bjelašnici je bio veliki broj posjetilaca koji su ovom prilikom pozdravili pobjednike i zajedno uživali u zabavi i zatvaranju samog događaja.

Prisutni gosti su pozdravili ovakvu vrstu događaja i svojim prisustvom podržali ovakvu manifestaciju koja je značajna kako za mlade naraštaje u skijanju tako i za budućnost naše države.

Organizatori događaja su zahvalili i čestitali takmičarima i prisutnim i napomenuli da im je drago što je takmičenje prošlo u najboljem redu i obećali naredno takmičenje, naredni susret sljedeće godine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.