Red Bull Home Run: U subotu skijanje i zabava na Jahorini

Klix.ba
15.3.2019. u 14:43
105
0
Red Bull Home Run: U subotu skijanje i zabava na Jahorini
105
Red Bull Home Run: U subotu skijanje i zabava na Jahorini
Subota na Jahorini je rezervisana za masovni spust skijaša i boardera, Red Bull Home Run. Pored sportskog takmičenja veoma važan segment ovog događanja koji se po šesti put održava na olimpijskoj ljepotici bude uvijek muzički event na snijegu. Tako će i ove godine ispred Kolibe pored hotela Termag na open air partyju prisutne rasplesati veoma popularni dvojac Brown Sugar RnB.
Merakoon i Soul redovno donose fantastičnu RnB i hip hop zabavu, u šta su se mogli uvjeriti prisutni na brojnim eventima u sarajevskim i tuzlanskim klubovima. Obzirom da sarajevska publika u martu nije imala priliku slušati ovaj dvojac, ovo će biti prilika da na snijegu uživaju u popularnoj muzici. Zagrijavanje počinje već od 15 sati, a Brown Sugar RnB ostaje i nakon utrke na velikom afterpartyu, koji će se održati u ciljnoj zoni kod Kolibe hotela Termag.

“Sa posebnom pažnjom pripremamo se za Jahorinu, i želja nam je da ovaj party svima ostane u sjećanju, obzirom da se radi o prvom open air Brown Sugar RnB-u. Posebna draž je što se održava na snijegu, i veseli nas što u BiH imamo uslove za ovakve događaje na vrhunskom nivou. Prošlog mjeseca na Bjelašnici loše vremenske prilike nisu dozvolile održavanje utrke i zabave. Zato smo ovaj put dvostruko motivisani, i pozivamo sve trkače i posjetioce da nam se pridruže u subotu na Jahorini. Ovo je i jedina martovska prilika da sarajevska publika pleše uz Brown Sugar RnB. Obzirom da u martu nismo prisutni u gradu, to može značiti samo da za april pripremamo veliki event vrijedan čekanja.” izjavili su pred event na Jahorini dvojac iz Brown Sugar RnBa.Odbrojavanje za Red Bull Home Run uveliko traje, a organizatori privode kraju i posljednje pripreme. Takmičare i ove godine očekuju vrijedne nagrade. To su 3x vikend skipass, 3x vikend za dvoje u hotelu Termag, adrenalinska vožnja quadom, rafting na Drini, romantični vikend za dvoje (vikendice VIP Jahorina), ženska skijaška kaciga (Planet Bike) te HEAD race skije (Bracom).

Prijave su otvorene od 12h ispred Kolibe, hotel Termag.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: