Želi inspirisati muslimanke
0
Prva Iranka na ZOI s maramom ispod kacige
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo su trebali napisati da je prva žena iz Irana koja učestvuje na ZIMSKIM olimpijskim igrama, jer se prije dvije godine u Pekingu iranska sportistkinja Sarah Khoshjamal takmičila u tekvandou
Zivko KONJSILO ziliti se gu vake dasa jos imam posledica od nje dali se izlecila mnogo je zapustena sadce Ahmedinedzad da joj zaprzi zajedno sa amerima i ostalom stokom.
Zasto na ovim prostorima katolicima i pravoslavcima smetaju marame kod muslimanki ? To je volja zena dali da je nose ili ne. Zasto Vam ne smetaju marame (za mene to jesu marame) kod casnih sestara ? Jako ste pametni u tudjem dvoristu, haj malo svoje pocistite, svecanike pedofile i one koji placaju prostitutke. BOSNA4EVER !
u islamu su roditelji obavezni da djecu nauče plivanju,jahanju i streljaštvu.čitajte malo,izađite iz tog vrtloga zavisti i mržnje svega što je drukčije....
jel te ikad probo neosunecen?
Koje preseravanje i unakazavanje islama
Ja ne znam sta se ovi srbi lijepe za maramu ,pa stoko jedna puna vam sela pokrivenih baba,pa i to je bolje od vasim golih ravaku cajki,ilii su vam i babe presle na muslimansku vjeru.
@iranist ,ma mozes ti ovdje pricat svasta,al u nas je nauceno da se vise vjeruje televiziji i novinarima,nego nekome ko je dio necega to je tema ili cak svojim ocima :D,a pogotovo se vjeruje CNN-u :)
Čuj Marjan Kalhor, k\'o da je Slovenka j.bo te.
Znate onu: \"Rinaka sam ja jako malena, ali poslije rata posta\' golema...\". Stvarno ste rinaka - golema.
jesu nosate ove iranke
@vepar, dovedi mamu da zaradi 10 KM.. :-)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/e urope/8530236.stm \"...Croats possibly attempting to follow suit in the Federation, where they are locked in a loveless embrace with the Bosniaks.\"
musljo os da mi osetis kalibar,
@Dr Fadil, srbine, d.r.k.a.s. ha??