Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Elvedina ima iste uslove kao i Mikaela vjerovatno bi se, ako ništa, redovno sakupljali bodovi. Nismo mi ovdje toliki tuhlibi koliko vlada mišljenje da jesmo samo smo nacija kojaje vjerovatno najviše ubijena u pojam.
@Jimmy McNulty skijanje je skup sport!
respect...
Spavas li mirno Janice???
Sa dvije OLIMPIJSKE planine već 40 godina od OLIMPIJADE, BiH nije uspjela stvoriti ni jedno PREPOZNATLJIVO ime u SVIJETU SKIJANJA !!! To sve govori o načinu VOĐENJA SKI SAVEZA, KLUBOVA, FINANCIRANJA, VIZIJA....POHVALE za MUZAFERIJU, iako je daleko od pravih rezultata !!!
bravo
Koliko je i komentatoru drago, svaka čast.
Bravo djevojko samo vježbaj i bit će još boljih rezultata.
Klix je to opisao kao da nije vrijedno tog mjesta. Fuj!
Kad dodje u Bosnu odmaH zlatnog ljiljana uruciti kad moze MuteleFija moze io MuzaFerija.
Aferim do godine da bude u top 10 i onda da se pocne napadati neka od medalja
Iskreno se nadam da ovaj uspjeh otvara nove stranice alpskog skijanja u BiH! Još jednom - bravo Elvedinaaaaaa!!! :)
bravo
Bravo i svaka ti cast, sa obzirom kakvu podrsku drzave imas ovo je super rezultat...
svaka cast.. mlada je ima vremena I da napreduje a I da nadje dobre sponzore.. zalosno je sto drzava nema strategiju I plan za mlade I talentovane sportiste I da u njih ulaze da se sport razvija da I jos mladji od njih vide da ima smisla trudit se I borit se...barem u ove pojedinacne sportove gdje ulazes u jedno ili dvoje troje sportista .. skijanje tenis atletika I itd.. jos jednom svaka cast I samo naprijed ..
Bravo Elvedina. Samo, više si zaslužila, nego da te ovi profesionalni novinari nakon uspjeha snimaju telefonom na TV ekranu.
SVAKA ČAST BILO KOJEM SPORTISTI KOJI I U ČEMU USPIJE U OVOJ DRŽAVI GDJE JE PREPUŠTEN SAM SEBI. BRAVO ELVEDINA!
Uslovi u kojima, inace radi nasa omladina pokusavajuci biti sportisti, nema prostora ni da se spomene. Zato ovakvi trenuci i obraduju ovu malu naciju (po zaostalosti smo nazalost veliki).