Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uuuuuuuuuuuu imaju Slovenke fina usta ...
Taman da parkiram svog šejtana.
a gdje vam je da je tina maze donjela sloveniji zlato na ovom svijetskom prvenstvu.bruke jedne tolike planine a ni jednog skijasa nemamo,pa pogledaj ti tu malu sloveniju,u svakakvim je sportovima ima a da ne pricamo jos o kostelicima koji su sa malo veceg brda poceli skijat.a sarajevo okruzeno tolikim planinama nije dalo ni jednog skijasa,nemoj te samo rat spominjat jer i prije rata nije bilo bh skijasa.ko fol olimpijsko sarajevo hahaha da ni jednog skijasa nema ccc
dali ga hoće u ruku primiti
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Lindsey Vonn želim ti brz oporavak, da se vratiš jača i bolja. Tina samo tako nastavi.
aaaufff jest zinula, k'o da brata zeni..
E ne vjerujem stvarno, vama je naziv clanka "Ovako je Tina Maze reagovala na današnji pad Lindsey Vonn", isto kao da ste zuta stampa a ne pravi informativni portal -.- Ime klix vam je donijelo i puno gori imidz nego sto ste imali sa sarajevo-x, postali ste bas papci.
Drago mi je da Tina nije Bosanka,ne bi mogli zivjeti od nje,ufurani Bosancerosi bi udavili vise nego sa onim KLOCEM Dzekom ! Doduse,kada su Bosanke znale skijati ili se baviti sportom. Motanje jufke,plafon u zivotu,posebno odkako nas nazad u srednji vijek vode IZ i SDA !!
Ma Vonn je najbolja svih vremena,ima iduca sezona :)
ko da ga joj je crnac zacero, a jos ime Tina Maze k'o u p.o.r.n.o zvijezda
KO sto bi i svako drugo normalno ljudsko bice reagovalo, kakvi smo sve nas vise iznanadjuju pozitivne stvari, sto i jeste prava rijetkost, steta..
al bi joj ga otresao postenski
za popusiti
Invisible dick
Dje ste primitivni bosancerosi? Odmah po prostaklucima.
ima pokvarenu sesticu