Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po širokom plavom moru, stanak mi je lagan brod; naokolo sinje more, a nada mnom neba svod. Po jarbolu ja se penjem, bijela jedra zatvaram; svakom jedru i konopu, svakoj spravi ime znam. Mlad sam Hrvat, mlad sam mornar, ne bojim se mora ja, ne bojim se ljute bure, ne plašim se valova. Huji vjetar, val se diže, a s uzdanjem u svoj spas veseo sam mada vidim smrt pred sobom svaki čas.
Mlad sam Hrvat, mlad sam mornar, što ostavi mili dom, ali i u tuđem svijetu vjeran ja sam rodu svom! Rikard Katalinić Jeretov
Zubcic supcic
Zda, ta izjava i ti ste krajnji domet pojedinca iz GOMILE NESKLADA,ali što je još gore takvi ste većina,..što te na to ponukalo da kažeš nego ćista mržnja i zlo,..jado bijedni pa kako možeš u jutro na ogledalo,sory ,ako ga imaš,..jer ono što ćeš vidjeti u odrazu je trulež i jal,..teška bolest,..iskreno suosjećanje obitelji ,..