Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
los ivica ove sezone. mozda mu krene u januaru. munchen, zagreb, wengen, kutzbhel, alta badia. potencijalno ima priluku da ulovi preko 700 bodova. (4 slaloma, 2 kombinacije, 1 paralel slalom). plus, super g u alta badiju, i spustovi u wengenu i kutzbhellu gdje hirscher nece ni nastupiti
Valjda će pisat o našim uspjesima u skijanju.Kostelić brani titulu i veliki globus.Njegove rezultate (dobre ili loše) objavljuju sve sportske kuće u svijetu.Nije bolan sve u nacionalizmu.
ma kad je slalom bio ozbiljna disciplina..spust i super g su discipline za prave skijase
zasto ističete rezultat ivice kostelića kao da je BiH skijaš? neki copy/paste se odradio? :) dobri stari sarajevo-x!