Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si i prosli put serendo nesto o njenoj vilici i steroidima. Pa hajvanu uzmi malo internet pa procitaj na sta uticu steroidi. Na misicnu masu a ne na kosti. Vece gluposti odavno ne procitah. Sem toga sta fali curi, lijepa ko slika, ne znam sta si se zakacio vise na. njenu vilicu.
i ja bi je kara...oooooooooooooooooooooooo
Ja bi je karo ljudi moji!
A sta je zavrsila, odnosno sta je pocela...?! nepismeni idioti
ta žena ima najbolju guzicu
Steroidi rade svoje, to se primjeti na njenoj vilici, ali neće ameri nikada svoje da prijave, uvijek se Kinezi optužuju i postavljeju se slika uplakanih djevojčica, a ovakve vilice se ignorišu i ušutkavaju se mediji koji ih primjete kod amera. Naravno, sve su sada \"nepoznati razlozi\" i na kraju će reći da joj je komad jabuke upao u grlo, ili će jadnog Amstronga opet malo da razapnu kako bi skrenuli pažnju. Fuj nacije.