Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ledecka definitivno najvece cudo Olimpijski Igara
Olimpijski H
Izvin I
Kaze kad je prolazila kroz cilj zadnje su joj rijeci bile,Cuvajte mi kae Bosnu
Ledecka ubila olimpijadu šakama.
Zadnji je valjda bio onaj momak iz Tonge što je gol nosio zastavu na otvaranju olimpijade i koga su morali oživljavati u hitnoj kada je vidio snijeg. Molim svevišnjeg da se samo svi živi i zdravi vrate kućama i da koga ne pokupi sjevernokorejska granična patrola. To bi bio veliki uspjeh za naš sport. Ti si naš ponos Muzaferija, ti si naš ponos ko zastava.
E kada bi se dijelile medalje odpozada mi bi bili sportska velesila. Mi moramo hitno tražiti izmjene u pravilima olimpijskih igara.
Tužno je da Kenija završi u alpskom skijanju ispred nas, ili Monako,Hong Kong... svake OI sve manje u manje takmičara iz BiH Postavlja se pitanje, da li zaista treba učestvovati na zimskim Olimpijskim igrama...jer nije vise fazon samo učestovati
Zaboravila ručnu spustiti
Sat i 27 minuta!? Jel to ona vozila uzbrdo ili sta
Uz malo treninga i moja stara je mogla napraviti rezultat koji je nasa napravila... ne manjka nam snjega i brda, a vecina bih omladine samo visi po kaficima...
Tu nam je odprilike i mijesto!
Jest vala, dok god imamo takvih sto kazu 'mijesto', necemo dalje ni dogurati...
@praznaprica Samo mu jos fali da kaze 'TuJ' i da budemo na zadnjem mjestu...
Ovo polako treba isto ko i za evroviziju
samo nek ne puca dobro je
Od SDA zahtjevamo da napusti političku scenu, sva javna preduzeća i političke funkcije koje su razgrabili. Kada to uradite tražite oprost od građana, jer ste do sad uništili živote 30 generacija i perspektivu za još toliko.
Tako je to kad hoćeš da se takmičiš u svim disciplinama, drži se slaloma.