Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect
Komentar možemo čiti a ne vidjeti. Koja nepismenost.
IGY je radnik BHRTa kojeg svi pljujete i mrzite iako nema plate covjek je svoj posao uradio maximalno profesionalno i srcano kao i svi ostali radnici u toj firmi koji plasiraju program nama gledaocima
Samo naprijed. I kad budes najbolja odjebi slikanja s politicarima.
Igor svaka cast, FUJ za ljude koji vode ovu drzavu da nisu u stanju da obezbjede prijenos tipa na BHRTu nego se "krpimo" sa HRTom, Eurosportom i slicno. PLJUC!
Znas li ti kako fercera to sa tv pravima? Ne kvartaj se gdje ti nije mjesto. Svako ima misljenje danas.
Igore,hvala ti što si nas izvještavao za našu Elvedinu i znamo da nije do tebe što je nismo gledali uživo,vidi se da srcem navijaš za Elvedinu,još jednom HVALA
Hvala Igi!
Sramota baš kad je naš ponos skijao, eto Kroata kakvi su? A veliki minus I za naše medijske kuće što nisu obezbijedili prijenos!!
Eurosport Srbija sa režijom u Parizu, strućnjak.
Onda umjesto Kroata ubaci pravoslavne balkance