Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma solidno je i sad,gledam redovno... ali nije ni blizu kao prije, slaba konkurentnost. nadam se da ce se to promijeniti, i da ce japanci, norvezani ,njemci i jos neki pronaci jake i konkurentne talente ,da se suprotstave austrijancima. prije je bilo napeto do zadnjeg skoka, strepio sam gledajuci , nervoza i ostale stvari. navijao sam za Ahonnena uvijek... imao je jake rivale(svi nabrojani ranije ,i jos Jakub Janda) cesto je Ahonnen znao biti drugi za pola metra samo, imao je najvise drugih pozicija, ali i najvise ukupnih pobjeda na turneji(rekordnih 5)
Jeli BHT prenosio ovo takmicenje?
A zasto sad nije zanimljivo? Pusti nostalgiju, i ovi momci su super...
Funaki, Hanavald, Ahonnen, Harada, Schmitt, Malysz, Petersen, Romonen, Zonta, Kranjec, Simon Aman, Goldberger, Widhelcl (tako nekako se pise xD ) u njihovo doba je bilo zanimljivo gledati ovaj sport.