Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala ispravka - Ana Jelušić 5.!
Bravo za Janicu! Svi se čude ovim uspjehom - i strani treneri, mediji, baš svi! Eto, i sinoć je trebala pobjediti, bila je daleko najbolja u prvoj vožnji, ali je u drugoj izletila sa staze. Ali zato su još dvije Hrvatice na kraju bile među 10 - Ana Jelišić %. i Nika Fleis 9.
JEBEM PICKU PICKU KATOLICKU A NI SRPSKA NIJE MENI MRSKA
de ba čovječe ne seri naše cure su beton. Jebo ti Janicu i sve nake ko ona. Njoj aferim za skijanje... stani ba možda je ona muško...
a koja bosanka?pa jedino su dobre po nocnim barovima u austrijim i njemackoj tamo redovito pobjedzuju!
koda bi i jedan od nih cestitiao, kad bi Bosanka pobjedila
hahhaahah sta je kompleksasi prema svemu HRvatskom a?hehehehhe misevi jos ste vi samo za sjedecu odbojku...
daleko najbolja
JANICE LEGENDO KATOLICKA,CUVA TE I VOLI MAJKA BOZJA MEDJUGORSKA!!!!!!!!!
ustaska kurrva
ruzna je .. da je to nevjerovatno. nju treba upucat..
Hvala Bogu da nisi zaboravila svoju vjeru. Svaki put kad se prekrižiš poslije sičaska pomisliš na Boga i sreću koju ti je udjelio. Bog ti dao dug i sretan život :)
svaka cast
Samo trudom do uspjeha. To bi trebao da bude moto nasoj omladini. Bravo Janice.
svaka cast ko bi reko da ce ponovo zablistati