Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Elvedina
e jesi timebandit pravi, s koje kafe danas ovo pises matere ti
kaze vjetar joj puse u prsa pa je malo sporija bila a drugima ne puse jel
Svaka cast hrabrice :-)
živa bila, samo se ti trudi pa kolko bude biće.
Znam curu/ženu, poprilično antipatičan osoba uživo. Bavi se skijanjem jer su joj svi u porodici bogataši pa se bacila u to. Možda ima na hiljade više talentiranih u Bosni, al jbg nije ti otac Muzaferija
nemoj tako ružno o ljudima javno pričati, sve da je tako nemoj. ti ko da si iz Sarajva. nemoj
Čuj komentara bavi se skijanjem jer su joj svi u porodici bogataši. Čime treba da se bavi? Kriminalom kao djeca nekih bogataša. Da nije nje, mi ne bi imali predstavnika i zastavu u Svjetskom kupu. Trenutno predstavnika nemaju Srbija, Makedonija, Crna Gora. Mi imamo i sada nam Elvedina ne valja. Antipatična. I pljuje o njeno 25 mjesto. Hajde ti budi 25. u svijetu u nečemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolja sportiskinja Drzave a tek osvoji nodove skoro na kraju sezone
Bravo Elvedinaaaaa legendoooo.....uprkos mokrom snijegu uspjela si sto mnogi prije tebe nisu .....bravo bravo bravo .....sta ja serem svega mi otplacuj taj kredit i suti matere ti
Evo pasoš, samo što nije! I stan u Sarajevu, ma šta jedan? Dva odmah!
Bravo Elvedina.
Zašto ljudi pucaju minuse nekome ko se raduje Elvedininim prvim bodovima ove sezone? Je li vam to krivo što je žena osvojila 6 bodova? Koji debil moraš biti da staviš minus.
svaka čast