Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde imat ce, cuj nema srece jbt, gore dole jedna startna pozicijaa nece puno znaciti, ona je dokazala da moze
a kod nas bljuzgavica na planinama.
Steta...sigurno bi osvojila bar tri-cetri medalje...
Kako njij tako i ostalim takmicarkama, ako je talenat onda ce to dokazati bilo koji drugi dan, kraj price!
Meni je glupo što otkazuju utrke umjesto da prolongiraju za dan ili dva ili kasnije održe na nekom drugom mjestu gdje to vrijeme dozvoljava. Ovako u ukupnom poretku zna odlučiti pobjednika to koliko je utrka bilo u kojoj disciplini. Ove godine to nije slučaj, ali nekada presudi hoće li slalomaš ili spustaš biti bolji kada se npr. otkažu dva tri spusta i supeveleslaloma. Ne dobiju svi istu šansu.
Kakav glup i bespotreban clanak.
Jeste negativni, da Bog sacuva. Cuj nema srece, pa nije ona mogla zaustaviti snijeg.
Globalno zagrijavanje
Ona je dokazala klasu, sa ili bez ove utrke.
Ne ukivajte je u zvijezde kad god smo lovili neke bodove propali smo pustite curu dabogda prva bila
Zasto se ne napise post o Elviru Sendri sinoc postao wbc prvak?
Polako bolan, subota. Kafica jedna, pa onda dok tamo novinar nadje ko je to, sta je to objavit ce se... Nece sigurno zazmiriti na tu vijest. wkc je jaka organizcacija, odnosno wbc ili kako se vec zove