Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To strucnjaci probajte vi pobjedit i bilo kakvim uslovima
Drugi je završio Loic Meillard, a treći upravo Noel. Tako su dvojica od trojice na podiju bili Francuzi, ali pobjeda nije ostala u zemlji domaćina ove utrke. Yule je na kraju slavio s ukupnim vremenom 1:36:24, Meillard je imao 16 stotinki zaostatka, a Noel 18. Dobar rezultat ostvario je i hrvatski skijaš Samuel Kolega koji je zauzeo sedmo mjesto s 41 stotinkom zaostatka za pobjednikom.
Dvojica Svicaraca medju 3, nije Luic Francuz!
Nije to nikakvo cudo nego uvjeti na stazi, premekan snijeg, pretoplo. Covjek je prvi startao u drugoj voznji utrke koja nije ni trebala biti odrzana
odlicna trka, zanimljiva i nevidjena. Losi uslovi za skijanje, ali najbolji su se snasli.