Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljivic odustao zbog klizavog terena
Neka sveti duh boziji Allahu blagosilja Marka Šljivića, njega koji se mucio i ucio na nasim brdima, na lijepe nase domovine brdima, Bosne zemlje, da se nauci da skija niz Austriju, blagosiljan nam on bio, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.
Ti si puko, sta mislis da ja umjesto da ucim za ispit odem na 5 namaza, bil' proso?
A sta mislis jesi li ti puk'ao?! Prva naredba, zapovijed, prve rijeci koje je su objavljene su: uči, čitaj, proucavaj. Namaz je tek tamo negdje kasnije dosao. Hajde sto su ove vehabije iskljucive, pa idu i krajnost, ali imamo i ove vehabije samo u kontra smijeru, i izmedju njih nema nikakve razlike u "intelektualnom" smislu. I jedni i drugi su glupaci teski, jer su iskljucivi i bukvalisti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)