Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ćeš s njime da ideš na Jahorinu tamo je lijepo i zdravo šta više,a ja ću ostati u prljavom gradu i ustima hvatati kapi kiššee..uuu yeahh :)))
nebi na bjelasnicu ni da ih je izginulo duplo vise, sve nesto na jad, napravite nesto na nivou P vam M, prosao je rat.
ne idite na bjelasnicu,sranje obicno, a blata do koljena
kad bude dnevna cenera onda cu doci pa nije meni plata 5 milja ja imam samo 300km mjesecno budite pozdravljeni
a sto bih isao gore kad ce glavna staza biti zatvorena zbog ove trke. neka zoi spusti dnevnu na 20KM jer se ne isplati nikako ici gore... i ovi neka pocnu organizovati trke radnim danima a ne vikendom... Jel moze?
a sto da dodjjem,da bordam po kamenjaru,u proslu subotu mi je pukla daska,naletio sam na kamen,ljudi ne idite,jer cete morati poslije toga kupovati nove skije i bordove!