Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuđa mladost skaka tuđa,naši ko što smo vidjeli iz priloženog,nisu uspjeli da se kvalifikuje ili su ostvarili zapažene rezultate dole pri dnu.kod nas se sportom bave djeca bogatih roditelja i dok se to ne uredi nema napretka u bh.sportu ha ja .svi znamo koliko košta skija,oprema itd.
@SlobotaNarodu but winners take all .
@SlobotaNarodu but winners take all .
Salu na stranu, Skakva svaka ti cast uradio si mnogo, mozda najvise za ovaj grad do sada od svojih predhodnika. Samo naprijed i nastavi tako! Puna podrska!
*Skaka
@2+3 Kakve veze ima Konakovic sa tender efendijama iz SDA? , nego ide ona klasicna botovska krivi su Dodik,Covic, Scepo ,crveni kmeri ,Gulenovci,Sijje ,svi sem vasih begova sa minbera .
Koja veličina od gradonacelnika Abdulaha Skaka, pa vjerujete mi da su svi političari smijesni pored njega. Tek kad je stao pored Dodika, Komsica i Dzaferovica vidim koliko je veca faca od njih!!!
Mir i prijateljstvo sa Dodikom? Mama, molim te... 🔫🔫🔫
Iskreno nikada na politiku nisam gledao ovako, ali sta sve uradi ovaj Skaka od kada je dosao je nevjerovatno. Tek sada vidi koliko su njegovi predhodnici bili promašaj!
Ako iko stvara pozitivnu sliku o stranci i o gradu je ovaj Skaka. Covjek neumorno radi i gradi! Mene prosto nekad ostavi bez texta!
Skaka nadmašio si sam sebe. Pokazali smo svima da Sarajevo ponovo imaj stari sjaj i da ne moramo zivjeti od stare slave! Mi sa tobom samo napredujemo i zbog toga smo posebno ponosni na tebe!
Nije bitno koliko je ko osvojio medalja, bitno je da su svi taktičari bili oduševljeni ovakvoj jednoj manifestaciji i da smo mi bili savršeni domaćini!
Ovak gradonacelnik je pokazao da za njega ne postoji nikakva prepreka i da sve sto zamisli moze ostvariti. Svaka cast na ovoj veličanstvenoj organizaciji!
Skaka Terminator
Stidim se tvog uspijeha
Ne znam ko ti napisa govor al je za 10.
Za eyof su tolike pare uzeli a organizacija 0. Samo nek se odrzi pa kako god, a mi cemo pare sebi 👏 👏 👏
Hvala svima sto ste dosli na sff-rece skaka
Trovaci na aparatima
Skaka skim si takav si, Bakir ti je sef, Zukic, Campara. Radis po naredbi sda.
Da smo nastupili kao jedan grad, pa i nekako... "Sarajevo & East Sarajevo" i nije neki uspjeh... pa da ga 'ebeš, niE...