Sarajevo Fight u Domu mladih
0
Sipović: Gledaoci će uživati u borbama
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HZ- Homoseksualna Zajednica Gay its\' Okey ;) Uvijek korak ispred svih !!!! Nas je vodja Deen Backovic,Deen Backovic :clap : :clap: :clap:
Nasilnici, kreteni i profiteri prave IVENTE! Svaka vam čast! Naučite prvo šta je čast i poštenje pa onda idite u ring, bitange propale!
~ Sipaaaaaaaaaaaaa !
MA HIKE JE NAJVECI MANGUP U GRADU!!! SVI OSTALI SU KARNE
LJUDI NEMOJTE TAKO OVAJ MALI TOMA JE BAS ZIVOTINJA OD COVJEKA....IMAO SAM PRILIKU VIDJETI GA PAR PUTA NA ULICI I MOGU RECI DA BAS OPASNO IZGLEDA A TO DA MU JE OTAC PREVARANT VEZE NEMA SA OVIM.....
Djaba kad ga ja ne mogu gledat tako ruznog
sto su neku likovi opasni kad treba komentarisati na portalu, pa obucite rukavice i udjite u ring da vas vidimo ...
Veliki pozdrav i od mene !!
Berin B. MMA borac aHHHAHAHHAHAHAHah oooooo !!!!
Ma kakav Izo, obican prevarant, samaro gimnazijalce i sahiste, to cijela carsija zna, zato ga niko ne je*e ni 1%
Koliko su para karte za ovo?
ne znam ja za ove, ali jedno znam da je IZO THE BETON za ove sve TITO, ako niste znali IZO THE BETON ima zabranjen udarac desnom rukom ima papire od policije, a i borio se u kavezima kad ovi nisu znali sta je ring. jedan je IZO THE BETON
Ovo postaje besmisleno
GO PRETORIAN!!!BERA,TOMO OSSSS
jel ikad iko vidio amara osima sa nekom ženom u društvu ? jel se ženio i ima li djece ? odgovor je NE ! ! ! albatros vam vodi navijače , a gey vodi ekipu ! mi smo za vas giganti i da igramo drugu federalnu ligu. ; -)
samo bih zamolio organizatore da dovedu dostojne protivnike