"Shaq Vs.,"
0

Shaquille O'Neal zvijezda sportskog reality šoa

Totalsport
Najveći zabavljač NBA lige, gorostasni košarkaški centar Shaquille O'Neal (37), bit će glavna zvijezda televizijskog šoa u kojem će na dvoboje izazivati svoje slavne kolege sportaše.

Američki mediji pišu da će Shaq biti zvijezda serije emisija pod imenom "Shaq Vs.," koja će se prikazivati na postaji ABC, a čija premijera se očekuje 8. augusta.

U premijernom šou O'Neal će plivati protiv Michaela Phelpsa, osvajača rekordnih osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara iz Pekinga, a nakon Phelpsa izazvat će i ostale slavne sportaše u njihovim sportovima.

Tako je najavljeno da će centar Cleveland Cavaliersa igrati američki nogomet protiv quaterbacka (dodavača) Pittsburgh Steelersa Bena Roethlisbergera, boksati protiv umirovljenog svjetskog boksačkog prvaka Oscara De La Hoye, igrati tenis protiv osvajačice 11 Grand Slam turnira Serene Williams, kao i odbojku na pijesku protiv olimpijskih pobjednica Kerry Walsh i Misty May-Treanor.

O'Neal će sa svakim protivnikom/protivnicom dogovoriti određenu prednost u svoju korist i zatim će trenirati taj sport sedam dana uoči svakog sljedećeg izazova.