Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda isto, jeli ovo politicko-religiozni site ili sta? Nemozemo mi bez vrjedanja pa to ti je. Stoka ostaje stoka. Aad malo o sportu. Srbi i CG jesu dobri ali tu ima i domacin, pa Litvanija a bogami Argentina iako bez Maradone je zafrkana pravo, na nju niko neracuna ali po meni su oni nakon normalno "oslabljenih" amerikanaca najveci favoriti. Toliko od mene a sad nastavite sa bljuvotinama i normalno psovkama.
Sanjajte, samo sanjajte vlasine... jednom se posrecilo... Nije svaki dan Bajram, pardon, Vaskrs...
camugama kita, a vama krivo.
Za informaciju, igrace Iverson, Garnett i Duncan. Prema tome, mogu uzeti jos dva basketasa sa Alipasinog Polja i uzeti zlato glat. Prema tome, srbi i litvanci mogu samo sanjati
Jes kad bi se tebe pitalo !!!! A gledajući na samu igru u E.U. onda najbolje talente imaju Litvanci...
Ma jebi ga.realno-Srbija ce uzeti.Ljudi znaju ,sto jest jest.
picka onil boji se da ga alkaida ne napadne
Eno i Stojakovica ubjedjuju da ne igra.Ako Srbija bude kompletna.... Boga mi.... Velika bi bila tekma da igraju Ameri kompletni protiv SCG kompletne. Pa kom opanci kom Nike!
aaa nemoj tako bolan pa ko igra najbolju kosarku na svijetu jade realno, jebo ga ti ovde se nemoze diskutovati ko normalan svijet vazda neko psovanje ili slicno de ba argumenti konta .... vas postovani Vlade
vlade mamu ti jebem
hahah cuj zlato litvancima mora da se salis . pa ko je svijetski sampion -SRBIJA!!
nece niko da igra... zlatna ide Litvancima