Ispovijest
0

Serena Williams na blogu ispričala ljubavne muke

Sarajevo-x.com
Teniserka Serena Williams olakšala si je dušu na svom blogu podijelivši svoju nesretnu ljubavnu priču sa stotinama hiljada ljudi. Williamsovu je dečko kojeg je iznimno voljela ostavio, a ona je svoju ljutnju i tugu detaljno opisala - ne otkrivajući muškarčevo ime.

Šampionka Australian Open-a Serena Williams svoje je ljubavne jade podijelila s stotinama hiljada ljudi putem bloga na oficijelnoj stranici www.serenawilliams.com .

Teniserka je također otkrila kako će ovog mjeseca slomljenog srca braniti titulu jer ju je dečko, za kojeg je mislila da je "onaj pravi", ostavio.

"Pomisliš da nikome više nećeš vjerovati zbog slomljenog srca, ali srce s vremenom izađe iz svog čeličnog okova. Onda sam osjetila da njemu mogu vjerovati i da se sva bol kroz koju sam prošla dogodila s razlogom - a da je razlog bio upoznati njega", piše Williams na svom blogu.

Teniserka ipak nije otkrila ime muškarca koji joj je slomio srce, a zadnji kojeg su paparazzi i mediji povezivali s Williamsovom bio je glumac Jackie Long.

Muškarac je navodno prestao zvati Serenu i kada je ona upitala zbog čega to radi on joj je odgovorio da mu treba "više mjesta".

Williamsova je također rekla kako je inspiraciju i snagu našla u knjizi "Who moved my cheese?" u kojoj pisac ljude opisuje kao miševe koji za srećom tragaju kao za sirom.