Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast :)
Ove bi prebile 80 % bosnjaka narocito ove sto vise po teretani a ne mogu 200 metara istrcat
Sta ce oneeeee !?!?" :-) Citav zivot nesto treniram, pa barem trcim ili vozam biciklo, a evo trenutno borilacke vjestine i zovne me drug da se spremamo za ironman, a ja kazem nema sanse. Jednostavno previse mi sve ovo nabrojano, bajk, trcanje i plivanje zajedno, valjda se zato i zove ironman...Iskrene cestitke zenama i hvala im, mozda su pomogle da se predomislim...Hajd da jos malo kenjam - zene imaju puno visu toleranciju na bol, lako je njima :-)))
Bas da je trcanje i bajk nekako al i plivanje je previse... a i pripreme su ekstremne ko radi i ima porodicu nema sanse da se posveti ovoj utrci.
@stubrijez Kao sto rekoh, nije lako iz milion razloga nije lako...Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko uspije bilo koju od ove tri stvari, svaka čast. A šta reći kad neko uradi sve tri discipline u cugu? Ne znam, ovo je stvarno nešto što dovodi do pitanja gdje su granice ljudskog organizma, vrijeme uopšte nije bitno. Neki (koji vjerovatno nikad nisu ništa uradili u životu) pokušavaju omalovažiti uspjeh ovih cura, a trebamo svi biti ponosni na njih. Bravo cure!
Sta je s Azrom Turkovic? ... kakvo omalozavanje u cilju promocije... "Obje bh. predstavnice su angažovane i u školi trčanja "Klix". "
Nesto ne znam da je Azra ucestvovala na Ironmanu :)
proslogodisnji rezultat pobjednika bio je 08:04:18 tomisla cvitanusic stigao je 13:36:07 da budem iskren ja vjerovatno ne bih ni stigao !
proslogodisnji rezultat pobjednika bio je 08:04:18 erol mujanovic stigao je na cilj nakon 14:48:26
bravo ! trka se odvija po kategorijama . koji je rezultat prvoplasiranoig koji je najbolji rezulat za zene u kojoj kategoriji su trcale nase takmicarke kakav je njihov rezultat cisto da steknemo pravu informaciju
Nezna se koja je ruznija
@adi.kadric.7 Nek' si ti lijep somino od 150kg
ove sigurno nedudlaju sisu...svaka cast ironman je vrh
Ovo su prave vijesti, a ne tamo nake gluposti o celulitima i silikonima!!! Svaka cast curama!!! ;)
Kapa do poda!!!!!! NEma dalje. Svaka cast, cestitke.
Koja smo mi kretenska nacija!!! Kod nas je uspjeh kad ucestvujes na nekom takmicenju, hocemo li ikad u zivotu pobjediti negdje i donjeti medalju ? Olimpijsku! Ili bilo kakvu u PM vise. Radujemo se sto su zavrsili utrku... bas golemo.
@šta ima ba? Da nisam sta slagao mozda?
@travoltajohn Ma jok, samo lupetas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo cure! Cestitke!
SVAKA ČAST, KAPA DOLE !!
Ironperson ili iron lady
Erol o.O
Inače, svaka čast čeličnim damama.