Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj samo da mi je cuti tih 17 sportista sa dotivotnom penzijom ,
Mislim da svaki ozbiljan gradić u bilo kojoj drugoj državi ima bolje sportiste!!! Kod ovolikog siromaštva oni dijelu takozvanim sportistima na nastupaju kao turisti na takmicenjima
U BiH ne postji niti jeda jedini sportista sa seniorskom medaljom na svjetskom prvenstvu a da ne pričamo o Olimpijadi . guraju onog jadnog fazliju sto djeci uzima mjesto sa 50 godina
I GRČKA JE DAVALA ŠAKOM I KAPOM PA SAD LOME DRŽAVU !!! NE MOŽE SE DAVATI NE ZARAĐENO, DOK: - 1/3 RADNO SPOSOBNIH LJUDI NEMA POSLA UOPŠTE, - DRUGA 1/3 RADI A NE PRIMA PLATU UOPŠTE, DOK - TREĆA 1/3 POMALO RADI (SASTANČI) I DEBELO TO NAPLAĆUJE. SVAKA ČAST NA OVAKOJ ORGANIZACIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????????????????????????????
Jesul na spisku velike nade Torpeda Repuh i Ihtijarevic?
Mislim da se to dijelilo kao i ono u Kantonu Sarajevo za \"umjetnike\",kada je Fuad Backovic poznatiji kao Deen dobio placeno penziono osiguranje,kada se javio iz Milana(u kojem inace \"studira\") e-mailom punim ironije i sarkazma svima nama porucio da zivimo kao kraljevi.
Anto Josipovic, Mirsad Fazlagic, Vahidin Musemic,
Treba im sve dati, jer su to jedini ambasadori nase zemlje al\' nemogu oni osvojiti medalja kolko nasi uhljupi od politicara mogu ukaljati obraz drage nam nase domovine.
koji su to sportisti?