Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec nekoliko godina pratim biciklizam na Eurosportu. Zahvaljujuci komentatoru Radomiru Pavlovicu zavolio sam to gledati na TV. Komentator je fenomenalan, bivsi biciklista koji zna sve fore i fazone vezano za i uz trku.
Komentatori su vrh. Prijatno slusati i gledati utrku.
Lens Armstrong, Jan Ulrich. Najjaci okrsaj u povjesti trke. Ali ne zna se koji se vise dopingovo
Meni je OK biti i doingovan. Nek svi isto uzmu pa izvolite pokazite sta mozete. Lens sigurno nije bio treca liga. Uzmimo naseg nekog biciklistu i dajmo mu doping, svejedno ne bi bilo nista od njega. Lens je bio vrhunski biciklista sa ili bez.
Bravo Jonas. Pokazao da si gospodin.
Svaka cast! Ispostovo maximalno! Nikad te osjecaju necu zaboravit, ljeto, Sidi sprinterice, i zlatni wilier triestina ❤️
Sport
ja mislio neki lik koji prodaje pogace pored staze provocirao vozace, pa ga oni bacili u kanal 😊
5 sati koliko traje trka Radomir prica i nije dosadan...gledam Tour de France,Giro,Vueltu,jednodnevne klasike...odlican sport,pravi Spartanci koji voze po 150-200 kilometara dnevno,taktike koje se prave za ravne staze,sa brdske staze,za lidera tima...Pogacar zbog jednog loseg dana gubi Tour ove godine...inace je Jonas prosle godine bio drugi,a radio za Roglica...pozdrav Radomiru Pavlovicu usput...svaka cast za sve informacije...samo nastavi pratis se i u BIH...
Današnja etapa je bila jedan od najboljih sportskih tv-prenosa koje sam ikad gledao.
Zaista sjajani prenosi utrka, pejsazi, navijaci, komentatori... Jedini sport koji pratim u zadnje vrijeme...
jbm ti klix, ne možeš Video pogledati
stigao bi ga opet... dramite
Pogačar Gurabija
Biciklizam je vrhunski sport a ovo je primjer poštovanja protivnika.
Sportski, bravo!
I u nas padaju u kanal.. samo sto ga zena doceka umjesto lidera