{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Saznajte svoj redni broj na drugom Sarajevo Grand Prixu

Klix.ba
27.5.2015. u 10:43
28
7
Saznajte svoj redni broj na drugom Sarajevo Grand Prixu
28
Biciklistička trka Sarajevo Grand Prix održava se drugi put u Bosni i Hercegovini. Kao i 2014. tako će i sad prvih osam takmičara imati priliku za osvajanje UCI bodova, a samo jedan od njih, onaj najbrži osvojit će Sarajevo Grand Prix nagradu.


Prošlogodišnji pobjednik Marin Matej već je pozvao sve takmičare i rekreativce da dođu 14. juna.

Bitno je napomenuti da će se ove godine obarati i Guinnissov rekord u najdužoj biciklističkoj liniji na svijetu. Obzirom da se rekord drži već pet godina, Bosna i Hercegovina ima priliku da se još jednom, sportski, upiše u veliku Guinnissovu knjigu.

Svi rekreativci mogu da se prijave na službenu stranicu www.sarajevograndprix.com te na taj način osiguraju svoje učešće u obaranju rekorda. Svoj redni broj, ali i provjeru da li ste prijavljeni na biciklističku vožnju možete učiniti jednostavnim ukucavanjem imena na stranici Spisak prijavljenih učesnika.Ovogodišnja takmičarska i rekreativna vožnja odjeknut će svijetom kao i prošle godine. Pozitivna, sportska slika iz glavnog grada Bosne i Hercegovine bit će primjer da zajedno možemo više.

"Pokažimo svima koliko nas i oborimo Guinnissov rekord", poručuju iz organizacije Sarajevo Grand Prix 2015 podržanog od BH Telecoma.

Ovogodišnju tehničku podršku Sarajevo Grand Prix ima od BK Giro di Sarajevo i BK Trek team.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: