Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo postim, i ne valja kritikovati, ali stvarno je ta Saudijska arabija dno-dna, pravi pravcati licemjeri i kompleksashi, All.ah najbolje zna. Nikakve, ali bas NIKÄKVE veze nema VOZNJÄ ÄUTÄ sa islamom, medjutim, i to je zenama u Saudiji zabranjeno. i jedno je hidzab, a drugo je nikab. Zena ispunjava sve propise islama ukoliko joj je samo lice otkriveno, a All.ah najbolje zna.
Hajde bar naucite sta je hidzab, kad vec pisete o tome.
Nina, koja si ti guska odvratna ljugava. Na svakom clanku te ima ccc. Kladim se da licis na ovu Saudijku...
Nina1981 izgleda k\'o svinja, samo da znate. Inace ima dobrih Arapkinja, pa i Saudijki. Recimo princeza Amira: http://www.youtube.com/watch?v=gxVJ9PnikI8
Uh, tek sad vidjeh sliku - povlačim rečeno, nek\' se sva zamota! Samo, jel taj saudijac siguran da mu ovo nije sin?!
Azijska divljač!!
2volim je ko brata rodjenog2...tek sada razumijem tu recenicu kada sam vidio sliku kako je lijepa ova arapkinja
Serbs smrde to high heaven. Tuknemo ko turska hala
Je li haram biti glup?
žnaru je,akrap živi, šo jes jes. i treba da se pokrije, lice posebno
Jesil\' se ti kad našla nasamo sa Arapkama i jesu li te pohvatale ili si jedna od rijetkih koju nisu?
Poslanik je prenosio ljudima Glas Svevišnjeg. Nema on šta koga proklinjati. Zašto je Svevišnji zabranio čupati obrve?
@idiote guglaj ti malo. I nemoj da zaboravis sa Muhammed nije Bog, vec poslanik, i njegove su rijeci sunnet a ne farz. A to da je prokleto cupati obrve, nemam rijeci, ne izigravaj ucenjka molim te ko brata. Lijep pozdrav
U arapskim zemljama zene imaju posebne vrste depilacije, kojima skidaju dlake sa cijelog tijela (guma, secerna pasta). Postoje posebni saloni u koje sve zene idu. Sunnet je skidati dlake sa cijelog tijela (noge, ruke, intimni dijelovi) a da ne prodje 40 dana izmedju dva depiliranja. Muslimankama je sunnet da budu lijepe i UVIJEK sredjene, nasminkane i sa nakitom i parfemom...ALI samo za svog muza, stavljanje na pr. parfema u svrhu zavodjenja tudjih muskaraca se smatra grijehom.
Poslanik a.s. je prokleo one koji cupaju i one kojima se cupaju obrve, i zbog toga je haram! proguglaj, informisi se malo!
A smiju li se brkovi i noge depilirati? Ozbiljno ovo pitam, ne provociram nego me interesuje.
Zbog čega je haram čupati obrve????