Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ex oriente lux Ti Mudzahedini i Sandzaklije nisu isli u Srbiju da ratuju, vec su branili jedni svoju djedovinu (svi znamo kome je sandzak pripadao) a drugi svoju vjeru. Srbe u Sarajevu nije niko otjerao, protjerao kao Focake, Srebrenicane itd vec su svojevoljno napustili Sarajevo pri tome uzimajuci ogromne pare za svoje stanove koje su od Bosne i dobili. To ti mogu iz svog iskustva reci jer sam za vrijeme rata dijelio stan sa Srpskom porodicom i nismo nikakvih problema imali. Prica o gradjanskom ratu jos prolazi u krugu oko Dodika i jednog dijela Srbo-Cetni*a, kod normalnih i ljudi koji zele vidjeti istinu to ne pije vode, a sve je vise takvih Srba.
Imacemo mi opet olimpijadu, samo otjeramo ovu gamad, u prvom redu nacionalne stranke, pa onda i sve ostale trenutno aktivne
Sve je ovo moglo drugačije i da ne ostane samo sjećanje.