Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Amila a i prelijepa si vala :D
Uvijek je lijepa bila , bravo bravo :)
Čestitke, crossfit je zajeban i daje za rezultat ogromnu spremnost, ova je mala zvijer u krevetu ima da iscijedi jaja do zadnje kapi svakome tko se nađe pod njom.
Statistika za 2010 - 2014 godinu pokazuje da se vise ljudi zadobilo povrede na trcanju, dok su bili u klasicnoj teretani ili cak na fitnessu nego dok su vjezbali crossfit. Malo procitaj prije nego sto izneses nagle zakljucke.
http://www.drinkyourcarbs.com/news/comments/crossfit_is_not_dangerous http://www.forbes.com/sites/rosspomeroy/2014/04/03/crossfit-isnt-killing-us/ http://ojs.sagepub.com/content/2/4/2325967114531177.full Sa obzirom da si vjerovatno ljen i da neces procitati najvaznije bitno je da naglasim da se u svim ovim statistikama pod povredama podrazumjeva bilo kakva bol koja se vrlo cesto mjesa sa upalom misica.
svaka čast Amila Avdukić sve najbolje ti želim
Nemoj raspakivati kofer, produži samo na izbor za Miss :D
evo video uradak od dotične :) https://www.youtube.com/watch?v=w0uMD7DshAI#t=20 Mala je prejaka
obećaju?????
lijepo a i ona je simpaticna ;)
na pojedinacnim takmičenjima iznenadjujemo al' na kolektivnim vazda useremo motku
...obećaju? ...obećaju?
Nije sarajka nego zupacka :) Svaka cast.
svaka cast,za pohvalu
Ucestvovalo vise od 15 zemalja ? Koliko to onda 15,6 zemalja ili 17,3 ili... ?
nauci citat
Vise od 15 moze biti 16 ili 1116 zemalja.... Sabahudine veliki citacu u citanju clanaka..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)