Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooooj boze pa daj da se nesto i nama dobro desi u pm
Mozemo samo zaliti za ovom prilikom i to iz razloga, sto bi onda ova nesposobna vlast bila prisiljena ispuniti preuzete obaveze pa bi se zadali sto brze mogu da obnove barem dio infrastrukture (ledena dvorana, skijalista i infrastruktura oko njih, ulice, cistoca, putevi, table itd. itd.) Ne moram ni reci koliko bi ova obnovljena infrastruktura mogla biti od koristi za razvoj sporta u gradu i stvaranjem boljih uslova. Ovako ostaje moja bojazan da smo i dalje prepusteni Ajnadzicima da upravljaju preostalom infrastruktorom kao seoskim dobrom, a mjesto da nam se desavaju sportske manifestacije, Ajnadzici otvaraju praonice, autopijace i sta sve ne u krugu dvorana koje trebaju sluziti sportistima. To je zalosno gradonacelnice. Ni vi, ni Ajnadzici ni kadar SDA nisu dorasli bilo kakvom desavanju u ovom gradu. Zato Sarajlije idu na pripreme vani, zato idu u Zagreb da gledaju koncerte i druga svjetska desavanja. Kad cete otici, mamu li vam j.e.b.e.m.
bezeze je da se na gluposti trose pare. Nama budzetskim korisnicima kasne s isplatom regresa, a vamo hoce neke olimpijske igre mladih.
PA LJUDINO AKO SI IOLE PAMETAN MOZES IMATI POSAO, A POSTO JA IMAM FAKULTET I ZNAM 2 STRANA JEZIKA, JA SE NE BRINEM, HVALA BOGU, MOGU I OSMORKE NAPRAVITI IMACE I JESTI I PITI I IGRACAKA I GARDEROBE..........SAMO PAMET U GLAVU BURAZ I RADI \"POSAO\".
@ kanite se pa kako ti ljudino mislis to prehranit :D
Ne znam dal da mi bude zao ili da se radujem...Otkud u Beogradu da se o ovome glasa? Znam da je Srbija podrzala nasu kandidaturu,i hvala na tome susjedima. Nego,poznata su i ova tajna glasanja. Kao nedavno kad je Hrvatska izgubila organizaciju rukometnog prvenstva ( nisam siguran euro ili svjetsko). Dobra koverta i problem rijesen,nisu ni \"Europljani\" alergicni na lovu.
ta srbija je podržavala kandidaturu od trenutka objave, pa do glasanja, uključujući i glasanje. da skineš malo amove, život bi ti bio ljepši.
ma ovi nasi misle da stranci jos uvijek padaju na nas sarm, litar rakije i komad suhog mesa. braco koverta cuda cini
http://tinyurl.com/399xoyr
\"BiH pripremila je i simbolične poklone za domaćina sastanka.\" MITO I KORUPCIJA........
Sarajevu inače sve izmiče, tako i ovo.
u pravu si , bravo ,mi se samo glupostima zamaramo ,a o sustini ne brinemo a to je nata.litetna politika,,,,joj sad otvorili ono porodiliste ima da sestorke napravimmm :))))))))))
to bi bilo samo bacanje para. odavno organizacije tog tipa zavrse sa gubicima. zimslka olimpijada vise nije profitabilna a ne neko takmicenje mladih.
ma okanite se toga ljudi , bolje vam je da se malo vise reprodukujemo,,,,troje djece je minimalno da bi smo izasli iz minusa, a 4 da bismo bili u kakvom takvom plusu,,,, to je bitno, najbitnije, a ne ove gluposti,,,,pamet u glavu i bez kond.oma molim,,,,
da se u s.rba.diji izabere da je bosna domacin , nikad nikad, a vi samo slijepo vjerujte!!!!
heljp heljp donacije krediti heljp heljp