Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni profesionalni sportski klubovi nemaju šta da traže od države... Imaš karte, sponzore i model poslovanja. U redu stadion od kojeg svi imaju korist ali recimo Sarajevo privatni klub i da ga mi plaćamo ? Ili Željo velike pare godišnji dobijao i sad dužan nekoliko miliona ? Zašto bi mi to plaćali ? Finansijski podržati treba samo škole nogometa, i općenito za djecu sve, olimpijce itd.
Eto CZ bas primjer nečeg. Čisto pranje para ništa više.
pa kad bi i odobrio novce za klubove.... kao otišli bi novci u prave ruke.. ahaaa
Zaraditi rezultatima nehljebari. Hoćete li premije i za Igman. Ugasite se ako ne znate.
pa fk sarajevo i kk bosna royal su privatiziovani i privatni klubovi, šta grad ili kanton ima s tim klubovima, oni posluju na privatnoj tržišnoj profitnoj da ne kajemo na kriminalnoj osnovi, pa nek tako i nastave. dokle je fk željo zaglibio u tome nije poznato al je poznato da je bio kreno u tom smjeru.
Pumpat novce da nasi klubovi posluju u minusu ?
Po toj logici onda treba dati svim klubovima u Kantonu Sarajevo. Vrbanjuša, Dobrinja, Bubamara. Zbog čega ste vi prioritet? I naravno ne treba klubovima davati pare. Nek si zarade
Ah što sam ljubomoran na komšiju ima njemačku penziju...
Za sta da Vam se daju novci....da bi kojekakvi manageri gurali svoje igrace koji su na kraju karijere i uzimali honprare za.to....da kokeklava banda i noskoristi imaju sta za loopati i cupati....sve Vas treba rastjerai zakljucatinstadione i pustiti krave da pasu travu
vaša je parola izgleda KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE. Možete q--R cu igrati.
Vidi budžeta gradova. Zagreb veći nego svi ostali zajedno maltene
KK Bosna već godinama prosi na ovaj isti način samo da bi opstao. Sramotno vođenje ih je dovelo do toga da nas pravo receno ne zanima sta su osvojili prije 50 godina. Nemaju nikakav razlog da egzistiraju vise. Ugasite klub i postedite nas ove socijalne price. A onaj koji im donira sretdstva, nek ozbiljno preispita svoju inteligenciju. Ima perspektivnih, novih sportskih klubova gdje taj novac može biti mnogo korisniji, ove vjecite prosjake iz Bosne pustite da umru!
Grad Sarajevo treba dati Želji i FK Sarajevo 2 tramvaja da voze do Koševa i Grbavice obojati ih u Željin logo i od FK Sarajeva logo i sav prihod ide klubovima.
Uzmemo neka dva stara tramvaja, prefarbamo ih i eto nam ga. Nemojte ljudi to radit.
Nije tuga sto vama ne daju. Tuga je sto ništa ne ulažu u amaterske klubove i omladinske programe. A ovi sto po regiji djele pare, pa ti je čisto pranje novca.
Novac se ulaze u rezultate, ako nema rezultata onda se ulaze u potencijal da se rezultati ostvare. Nijedan klub ne u Sarajevu, nego u BiH to nije pokazao. Kad god izađemo van granica nakantaju nas ko budale
Pa cekaj, zar Sarajevo ne živi od svoje Akademije? Kurcili su se na pocetku, fol selektirali, ukinuli Hasetovu školu fudbala i sada dovodi polovne igrace sa strane. Dinara im ne treba dati.
rijesite da pare dodju u ruke onog koga treba, pa mozda i bude nesta.. cistite svoje parazite..
Kad prije ovoliko botova da prozovu Konakovica koji je 100x dokazao i dao tačne dokaze da je KK Bosna pozitivno poslovala za vrijeme njegovog mandata,a da su oni poslije i prije koji su napravili ogromne dugove i faktički ugasili klub... Kako mozete sebe nazivati muslimanima i vjernicima a svakog dana lazete i licemjeri ste kakvih nigdje nema..kako spavate?!