|

VIDEO
/
Sarajevo Fight: Osam takmičara borit će se za titulu kralja ringa

Sarajevo Fight: Osam takmičara borit će se za titulu kralja ringa
43
Piše: Edin Isanović
16.11.2012. u 11:42
6
komentara
43

dijeljenja
Sarajevo Fight: Osam takmičara borit će se za titulu kralja ringa
U sarajevskom Domu mladih 20. decembra održat će se drugi Sarajevo Fight. Ovog puta bit će mnogo kvalitetniji i glamurozniji. Turnir će imati međunarodni karakter, a na njemu će učestvovati osmerica K1 boraca. Kralj ringa postat će onaj ko uspije upisati tri pobjede.
Svoje učešće na ovom eminentnom takmičenju potvrdili su borci (- 86kg) koji spadaju u sami vrh borilačkog sporta i to: Bahrudin Mahmić (BiH), Josip Seremen (BiH), Luka Žeželić (Hrvatska), Mesud Selimović (BiH), Omer Tekin (Turska), Almedin Hasanagić (Njemačka), Sašo Klinc (Slovenija) i Vladimir Lekić (Srbija).

Bolji poznavaoci prilika reći će kako su pomenuta imena garancija da sve gledatelje očekuje spektakl.

Pored elminacijskog dijela turnira svi prisutni moći će pogledati dva super fight K1 meča. U ringu će se naći Igor Ekmečić (BiH) i Boban Krušić (Crna Gora), dok bh. predstavnik Dario Kadić čeka potvrdu učešća jednog borca.

Ljubitelji MMA borbi neće ostati uskraćeni. Organizatori su planirali dva okršaja i u ovoj kategoriji, ali će više detalja biti poznato u narednom periodu.Ovu manifestaciju podržat će sponzori Securitas, Foto Art, Newevent, King of Ring, Milkman, Vector United i Progym.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...