Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel normalno da vozila sa djecom stoje 2 sata u koloni dok traje maraton???
sponzor trke najveci zagadjuvac i ubica tih isti.gradjana ,zenicani bi.za marku guze dali.!
@hombresa0712 U Mittalu je 90 % uposlenih iz sela oko Zenice. Selo profitira u Mittalu. Zapostavlja zemlju na uštrb zdravlja zeničke djece.
Bilo bi lijepo da ste napisali najbolje vrijeme.
Upravo sam se vratio u Sarajevo. Cestitke organizatorima na fenomenalnoj organizaciji, nije bilo primjedbe sve je besprijekorno. Napomena građanima Zenice, halalite sto smo vam oduzeli sat vremena vasih dragocijenih zivota, ali ste mogli I ugasiti vozila na magistrali na kojoj smo trcali, kad vec stojite u koloni.
Svaka čast nadam se da će se više značaja doprinositi ovakvim dogadjajima