Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OJ KAKO SAM IMO DOBRU MUZIKU ZA ULAZAK U RING, SVE SAME ILAHIJE I KASIDE - PRAVO ONO EUROPSKI NEMA STA, MUDJAHEDINSKI
@zmijuga :) treniras k1 ?? koji je to sport?? nikad u zivotu nisam cuo za borilacku vjestinu koja se zove k1? de malo to provjeri sta to treniras?? :) :) k1 je kickbox turnir a ne borilacka vjestina !! imas k1 max do 70 kg i k1 koja je za teske kategorije... k1 je ti skracenica za sve sportove koji pocinju sa k. karate, kung-fu, kickbox.. salko i ala salko momak trenira i respektujem svakog borca..njegov problem moze biti samo njegova tezina.jer je pretezak za k1 max a prelagan za k1.. tako da je tu njegov najveci problem..i mislim da ovo sto sad moze to mu je vrh jer ako zeli dalje mora nabaciti jos 15 kg a da ne izgubi na kondiciji i brzini..tako da sve dalje partije ce mu biti lokalne sve dok ne dodje u poziciju da dodje medju teskase.. druga stvar zasto nije na listi za borbe u sarajevu da ukrsti rukavice sa holandjanima jer tako moze samo izaci iz anonimnosti ili mu menadjer ne zna da postoje i druge asocijacije i borci dalje od ex yu?? OES !!!
loma,treniram k1,salko je borac,a vi koji mislite da je namještaljka uđite u ring i dokažite se
SVAKA CAST MAJSTORE ... KAMO SRECE DA SMO SVI KO SALKO... DA VOLIMO SVOJE :-) CESTITAM
WACO ASOCIJACIJA....ma dajte ljudi sta vam je
libo me racku za nekim poturicom salkom.
OVO JE VIJEST !!!! BRVAO MAJSTORE !!! CESTITAM !!!
BOSNIAN POWER !!!
koji lavor...pa zar ovo Zijo Poljo nije prodavao prije 10 godina....sve je aranzirano, samo se budale pale... e jadna Bosno...
al kako ti ga tek seka i mama primaju, jel oralno jel analno a jel u chkapi
Ja i Dzeko volimo da ga primamo pa jel oralno jel analno BIH4EVER!
ZEMLJO NAŠIH DJEDOVA DOK JE TVOJIH SINOVA TI ĆEŠ BITI PRKOSNA,SLOBODNA I PONOSNA. AFERIM SALKO.
http://www.youtube.com/watch?v=C-mPXjlO63A
PORTUGALAC JE KUHAR U EUFORU ZNAM GA, JUCER SA NJIM CUGO. A SALKO JE BO MAJ KU SVOJU VEHABIJSKU MOZE KU RCU PJEVAT JER JE I ON S NAM CUGO SINOC I PLATIO KUHARU DAGA POBIJEDI.
seljakluk jad i bijeda