Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista trazi revans
\"Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih boraca Salko Zildžić\"ahm i stavljeno pod BOX pravo dobar boxer balerino al definitivno nije kick boxer sto je dokazano vise od jedan put i to licno na salkin zahtjev drugo kako se salko zvao klub u kojem si u vlasenici trenirao karate kao mali,pitam jer mi je ujna iz vlasenice i klub nikada nikakav nije ni postojao niti postoji trece ako si vec presao na box jedva cekam da te vidim u Sarajevu sa boxerima cetvrto jako ti vjera dozvoljava da psujes Boga ispred same dzamije pred samim mojim kolegama sa turskog fakulteta i to pravim turcima peto tko je u klubu hajrudin mesic bio blagajnik sesto kako te slusa najbolji jaran poznati kao bibi da pojasnimo onaj sto ima deblji dosje u krim policiji od arkana a kada smo kod genocida da mi je biti ti pa imati djetinjstvo kao tvoje \"kada sam izbjegao iz vlasenice cinilo mi se kao jedan obican izlet al nije bio nisam se vratio\" e pa neki su bili cak i pored logora tj.sta ba sramotis BiH
salko buraz,sretno ti nocas...znam da ces ga pobijediti...citav je bihac uz tebe...SRETNOOOOOOOOO
Salko Niksic je uz tebe organizovano idemo veceras da navijamo ne sumnjamo da ce pobijediti SALKO MAJSTORE
Salkane zgazi ga za sva vremena
DOBAR JE MALI ZA DRVA RIZAT
Ne znam kolko glup moras biti da ovako izvrsnog sportistu pokusas obezvrijediti primitivnim rijecima,,, Salko samo naprijed.
Glup si ti magarac jadni! Salkooo majstoreeeeeeeeeeeeeee..:-)
NISAM MISLIO NA STRUGARA NEGO NA SALKU I NJEGOVE TRENERE GLUPANE
ponovo strugar!? Ma daj ba ima li ijedan drugi borac!?
Ivan Strugar vehabija!?????!!!!! Svašta će čovjek pročitati i šta sve neće napisati anonimusi.
JEST TO JE TA FERDERACIJA TO MOGU SAMO NAS I CRNOGORCE ZAMAJAVAT DA SU ONI NEKI BORCI. MA VEHABIJE OBICNE
ovo neka federacija ciji su borci samo ova dvojica :D