|

Sajam sporta, fitnessa i zdravlja ADRA FIT u Etno selu Herceg u Međugorju

Sajam sporta, fitnessa i zdravlja ADRA FIT u Etno selu Herceg u Međugorju
3
Klix.ba
9.3.2017. u 11:35
55
komentara
3

dijeljenja
U Međugorju se od 1. do 2. aprila 2017. godine održava prvi specijalizirani sajam sporta, fitnessa i zdravlja pod nazivom ADRIA FIT.


Sajam prati međunarodna stručna konferencija ADRIA FIT SPORT CONFERENCE. Tematske oblasti konferencije su: mentalni trening, prehrana, sportske ozljede, kondicijska priprema, motivacija i vizualizacija. Naši predavači su vrhunski stručnjaci iz svih tematskih oblasti a to su: dr. sc. Tomislav Madžar, Marino Bašić, Tomislav Cvitanušić, dr. Josip Zekić, Igor Čerenšek, Ana Kotzmuth i Nenad Bratković.

Značajno mjesto zauzima i humanitarni modno-zabavni show koji će se održati na kraju prvog dana sajma gdje organizatori pripremaju gala modnu reviju, plesni show i mnoga iznenađenja. Kompletan prihod od prodaje ulaznica ide u korist udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga".

Organizatori izdvajaju i posebni Gastro fit kutak. Voditelj gastronomskog kutka je jedan od najboljih kuhara u regiji chef David Skoko. Chef će cijeli meni prilagoditi eventu odnosno zdravom načinu života i zdravoj prehrani, a gosti i posjetitelji sajma će moći uživati u vrhunskim delicijama po promotivnim cijenama.

Specijalni gost i promotor sajma je planetarno popularni Lazar Angelov koji će u više navrata tokom sajma posjetiti glavni stage i družiti se s obožavateljima i posjetiteljima sajma.

Kroz dva dana eventa, široj javnosti će se predstaviti najnovije tehnologije sporta, fitnessa i zdravog načina života, te će se održati brojna predavanja, prezentacije, masterclassovi i radionice.

Cijela manifestacija je značajan i veliki projekt ne samo za struku (sport i fitness industriju) nego i za privredu regije i Hercegovine u cjelini.

Sajam je zamišljen kao dvodnevna manifestacija koja će objediniti edukaciju, prezentaciju i degustaciju zdravog načina života i prehrane te gostima približiti važnost bavljenja sportom i rekreacijom.

Organizatori pozivaju sve kompanije koji žele biti dio ove posebne manifestacije i prezentirati svoje brendove na sajmu da se jave na mailove: [email protected] ili [email protected]
Prijavi grešku


Komentari (55)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...